BODY LANGUAGE

Een vertrouwd adres sinds 1993

Body Language was oorspronkelijk de oefenruimte van een fysiotherapeut die zijn tijd een beetje vooruit was, maar Body Language probeert ook nu nog voorop te lopen. (En dat lukt "meer dan aardig").

Body Language zit nooit stil en loopt mee voorop bij alle wezenlijk belangrijke veranderingen in de fitness, mede door onze uitstekende contacten. Ooit was Body Language het eerste fitnesscentrum ter wereld dat met het "Technogym System" werkte, de "sleutel" (Dit systeem maakt het mogelijk de totale training te volgen en te monitoren, wat maar weinig fitnesscentra kunnen bieden).

Tot op de dag van vandaag is Body Language altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gaat daar in mee. Als het iets toevoegt tenminste. Recent hebben we daarom apparatuur van eGym aangeschaft. Fitness 2.0. 100% verantwoord trainen volgens de laatste inzichten op het gebied van training en gezondheid. En de resultaten inzichtelijk door middel van de eGym App.

 

Body Language houdt ook de basiskennis scherp in de gaten. Onze instructeurs scholen continu bij waar nodig of gewenst. Omdat Body Language al wat langer bestaat, sinds 1993, zijn er contacten in alle lagen van de fitness, maar ook op het gebied van "gezondheidszorg en revalidatie". Daardoor hebben wij op vrijwel elke vraag een antwoord. Loop daarom gewoon eens binnen. Je zult versteld staan van wat voor ons normaal is: de mogelijkheden van één van de modernste fitnesscentra ter wereld (jawel, in Hardinxveld) en de verschillende soorten mensen die er trainen.

 

Bij ons trainen is ook fijn omdat er zoveel toestellen staan. Daardoor is er geen "wachttijd". Krachtapparaten staan er minimaal twee per spiergroep en cardio-apparaten minimaal vier van elke soort. Dat ga je niet snel ergens anders vinden! Heb je na het lezen van onze site nog vragen, of heb je niet het geduld om alles te lezen: kom langs om te vragen wat je bezig houdt. Wij zullen altijd ons best doen je vragen te beantwoorden.

 

Het Body Language Team:

Edwin, Romy, Saskia, Somchai, Wim en Peter.

 

 

CONTACT

0184-618348

post@bodylanguage.nl

ADRES

Griendaak 6

3371 KH Hardinxveld-Giessendam

ADRES

Griendhaak 6

3371 KH Hardinxveld-Giessendam

ADRES

Griendaak 6

3371 KH Hardinxveld-Giessendam

CONTACT

0184-618348

post@bodylanguage.nl

BODY LANGUAGE