Body Language egym

De perfecte training

in een half uur

Fitness 2.0

eGym is Fitness 2.0, een totaal nieuwe vorm van trainen en van beleving. Op volautomatische toestellen die zich helemaal naar jou aanpassen. En met een bijbehorende App waarmee je altijd en overal je training en je resultaten kunt bekijken. Body Language werkt nu al enige tijd met eGym en we zijn nog steeds aan het leren. Deze vorm van trainen is totaal anders. Mede vanwege het feit dat alles aan een App gekoppeld is. De reacties van de gebruikers zijn ontzettend positief en wij, het Body Language Team, zijn zo mogelijk nog enthousiaster.

 

Dit is nog nooit vertoond. Een trainingsvorm waarbij de belasting exact bepaald wordt door middel van een test op elk toestel. Met na elke zes trainingen een nieuwe test, per toestel. Zodoende weet je zeker dat je nooit te zwaar belast wordt. Bovendien weet je zeker dat je altijd goed zit en goed beweegt, mede door het interactieve display op de toestellen. Elk toestel is perfect voor / op jou ingesteld.

 

Inmiddels heeft Body Language dertien eGymtoestellen. In de App van eGym zit een competitie. Daar is Body Language niet helemaal blij mee. Ga niet wedijveren met anderen. Ga alleen de competitie aan met jezelf. Anders ga je voor blessures. Wij zijn er om je te helpen. Om je trainingsdoel te bereiken. Daar doen we alles voor, samen met jullie.

Jouw training moet zo uniek zijn als jij bent!

Met eGym kies je voor een individueel trainingsdoel en maak je een persoonlijk trainingsprogramma aan. Afvallen, Figuurtraining, Spieropbouw, Algemene fitness, Snelkracht of Revalidatietraining

Hoe het werkt:

Eenmalig instellen

Onze instructeur stelt eenmaal alle toestellen voor je in. Hierbij worden je gegevens zoals zitpositie en trainingsgewicht automatisch bewaard op je eigen chipbandje.

 

Trainingsdoel en programma

Kies een persoonlijk trainingsdoeleinde: afvallen, figuurtraining, spieropbouw, algemene fitness, atletiek of revalidatietraining. Op basis daarvan maak je een persoonlijk trainingsprogramma aan.

 

Krachttest

Op basis van de krachttest die op elk toestel je maximale kracht berekent, worden de trainingsgewichten aan je persoonlijke trainingsniveau aangepast. Zo wordt een optimaal effect bereikt.

 

De training

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies, hierdoor voorkom je eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

 

Jouw resultaten

Je trainingsresultataten kun je altijd en overal bekijken. Online of via de handige app op je telefoon.

 

 

CONTACT

0184-618348

post@bodylanguage.nl

ADRES

Griendaak 6

3371 KH Hardinxveld-Giessendam

ADRES

Griendhaak 6

3371 KH Hardinxveld-Giessendam

Body Language egym

ADRES

Griendaak 6

3371 KH Hardinxveld-Giessendam

CONTACT

0184-618348

post@bodylanguage.nl

Body Language egym
Body Language egym