PRIJZEN

Fitness of Fitness 2.0

Body Language heeft twee abonnementen:

Fitness

Fitness 2.0

 

Inschrijfgeld

Proefles

Losse training

Cadeaubon

€ 38,50 per maand

€ 44,- per maand

 

€ 20,-

€ 7,50

€ 10,-

naar keuze

Wij werken niet met jaarcontracten.

Fitness en Fitness 2.0 zijn beide inclusief alle eventuele lessen. Fitness 2.0 is bovendien inclusief gebruik van het eGym-circuit.

 

Prijzen kunnen altijd wijzigen, maar conform de overeenkomst met Body Language worden prijswijzigingen minimaal 6 weken van te voren aangekondigd en de opzegtermijn is de rest van de maand plus een maand.

Beide abonnementen zijn per maand opzegbaar. Storneer niet te snel. Storneren is vreselijk lastig (voor ons) en bedenk: Body Language heeft het best wel langdurig bestaan niet te danken aan onbetrouwbaarheid op het gebied van financiën.

 

Het lidmaatschap kan opgezegd worden met een opzegtermijn van een maand. Opzeggen kan per email. Je krijgt dan een bevestiging van je opzegging. Omdat zelfs mail soms wordt verstuurd zonder aan te komen: laat het ons weten als je geen bevestiging hebt ontvangen. Bij Body Language lopen alle abonnementen gelijk met de kalendermaanden. Het maakt niet uit op welke dag je lidmaatschap begint. Als je opzegt betaal je de rest van de lopende maand plus een maand opzeg. Lulligste voorbeeld: je zegt op op de tweede van de maand. Dan betaal je tot de laatste dag van de maand erna. Houdt daar rekening mee. Wij zijn altijd superduidelijk, maar ook strikt in de leer. Niet leuk misschien, maar wel duidelijk: bij betalingsproblemen krijg je een melding per email, eventueel per post die ik zelf door de bus doe, en daarna gaat de vordering naar een incassobureau.

 

(Prijswijzigingen en voorwaarden voorbehouden).

CONTACT

0184-618348

post@bodylanguage.nl

ADRES

Griendaak 6

3371 KH Hardinxveld-Giessendam

ADRES

Griendhaak 6

3371 KH Hardinxveld-Giessendam

ADRES

Griendhaak 6

3371 KH Hardinxveld-Giessendam

CONTACT

0184-618348

post@bodylanguage.nl